Ditt Hundehotell i Vestfold

Damtjern Hundehotell er sentralt plassert ved Vivestad i Re kommune i Vestfold. Vi har skog og flotte turområder som nærmeste nabo, og dette blir flittig tatt i bruk av våre gjester. Hos oss kan du være sikker på at det til enhver tid skal være en kyndig og ansvarlig person som tar hånd om din beste venn.  Vi ønsker å være ditt beste alternativ når hunden ikke kan være med deg på tur.

Våre åpningstider er satt til 10-11 og 17-18 hver dag. Det er mye vi skal igjennom hver eneste dag med våre gjester, og hundene har også behov for ro. Vi prøver å være så fleksible som mulig, men levering og henting utenom våre åpningstider må avtales.

Damtjern Hundehotell har et moderne anlegg, med fasiliteter som sørger for god trivsel blant våre gjester. Her har dem vannbåren varme i gulvet, air-condition og egen hundegård. Vi har også et isolat, som vi er pliktige å ha dersom sykdom oppstår hos våre gjester.

Ved ankomst til Damtjern Hundehotell :

Ved ankomst ser vi helst at gjesten blir igjen i bilen, slik at vi kan gå igjennom det aktuelle oppholdet. Vi blir enige om förings rutiner, og at alt annet stemmer med opplysninger og diverse. Vi ønsker at vaksinasjonskort blir vist uoppfordret for dem som kommer til oss for første gang, samt fornyet vaksine. Opplysningene om gjestens vaksiner blir lagret.

Du må gjerne være med inn for å se, og eller følge hunden din til rommet der den skal bo, men vi erfarer at det ofte fører til uro blant gjestene som allerede er hos oss. Dette kan føre til en del bjeffing som ikke nødvendigvis er positivt for din hund.

Når du og din hund kommer på besøk til oss, ønsker vi å skape en kontakt med gjesten så raskt som mulig. Så derfor vil vi ta en liten «bli kjent« tur før vi finner rommet til gjesten. Vi ser at den vil falle raskere til ro på denne måten.

Under oppholdet hos Damtjern Hundehotell:

Hos oss ønsker vi primært at hver enkelt bor alene. Vi mener at det senker stressnivå, og vi kan være sikre på at hver enkelt får den mat og ro som dem har krav på. Men selvfølgelig ved ønske, er det mulighet for at to hunder kan dele rom. Hos oss får våre gjester 1-2 turer hver dag, og blir sosialisert med andre hunder i vår store luftegård. Når hundene er flere i luftegården er vi til enhver tid sammen med dem.

Alle har rett på ferie, og alle skal ha muligheten til å nyte Damtjern Hundehotell. Vi gjør alt vi kan for å sørge for at din hund skal få et harmonisk og innholdsrikt opphold hos oss. Vi ønsker alle raser velkommen til oss.

14183900_1759910434297573_8507642572427911971_n